Fuckup Friday med Xenia Duffy

Hvad tænker vi vejer tungest, når vi skal ansætte til virksomheder som gerne vil være en del af den bæredygtige udvikling? Skal vi ansætte efter passion, kompetencer, dem der har taget den rigtige uddannelse eller tage klimaaktivisterne?Til denne Fuckup Friday kan du få den ærlige fortælling fra Xenia Duffy, CEO og seniorrådgiver i Zeal, keynote speaker, underviser i forretningsmodeller inden for planetens grænser i ind- og udland samt medforfatter af flere bøger om iværksætteri og tre bundlinjer.Selvom Xenia Duffy har 20 års erfaring med rekruttering, så har hun, hvis hun selv skal det, lavet sin del af fuckups når det kom til at skulle sammensætte det rigtige team. "Når vi snakker om den grønne omstilling så snakker vi om teknologi og produkter, men jeg mener at vi skal have en meget større samtale om hvordan vi finder de rigtige mennesker, som skal løfte opgaven." - Xenia Duffy

Bæredygtig Herning
Gl. skolevej 1 2. sal | 7400 Herning 3. sal (Map)

Hvad tænker vi vejer tungest, når vi skal ansætte til virksomheder som gerne vil være en del af den bæredygtige udvikling? Skal vi ansætte efter passion, kompetencer, dem der har taget den rigtige uddannelse eller tage klimaaktivisterne?

Til denne Fuckup Friday kan du få den ærlige fortælling fra Xenia Duffy, CEO og seniorrådgiver i Zeal, keynote speaker, underviser i forretningsmodeller inden for planetens grænser i ind- og udland samt medforfatter af flere bøger om iværksætteri og tre bundlinjer.

Selvom Xenia Duffy har 20 års erfaring med rekruttering, så har hun, hvis hun selv skal det, lavet sin del af fuckups når det kom til at skulle sammensætte det rigtige team. 

"Når vi snakker om den grønne omstilling så snakker vi om teknologi og produkter, men jeg mener at vi skal have en meget større samtale om hvordan vi finder de rigtige mennesker, som skal løfte opgaven." - Xenia Duffy