Fyraftensevent om ESG-rapportering : Bliv klar till de nye EU-krav

  Det bliver snart obligatorisk for større danske virksomheder at rapportere på en række ESG-nøgletal. Det betyder, at der bliver skabt ringe i vandet, så mindre virksomheder og leverandører kan blive mødt med en forventning om også at rapportere på ESG-nøgletal.Derfor sætter vi fokus på, hvad den nye EU-lovgivning kommer til at betyde for dig og din virksomhed til et fyraftensevent i samarbejde med Nordea og Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande.ProgramCheck in og velkommen til Bæredygtig HerningOplæg fra Hans Gregersen, Chief Analyst, Business Banking - Corporate Advisory hos Nordea: om EU-taksonomien, hvad man kan gøre som virksomhed og hvor langt den finansielle sektor er nået på den grønne dagsordenOplæg fra Mette Thygesen, Brand Manager, ALPIVidensdeling og sparring på jeres konkrete spørgsmålAfslutning af Rasmus Norup, Direktør Erhvervsrådet Herning Ikast-BrandeNetværk og tak for i dagHvad er ESG?ESG står for Environment (miljø), Social (sociale forhold) og Governance (god selskabsledelse). Rapportering på ESG-nøgletal bliver nu obligatorisk for en række danske virksomheder. Med den nye EU-taksonomi bliver rapporteringen samtidig formaliseret, så det sikres, at tal fra forskellige virksomheder kan sammenlignes, og at den enkelte virksomhed over tid lettere kan evaluere på egne indsatser.Om oplæsholderneMette E. Thygesen, Brand Manager hos speditionsfirmaet ALPI med ansvar for ESG. Mette har arbejdet med CSR, bæredygtighed, marketing og strategisk kommunikation i mange år.

  Bæredygtig Herning
  Gl. Skolevej 1, 2 sal, 7400 Herning (Map)
  Det bliver snart obligatorisk for større danske virksomheder at rapportere på en række ESG-nøgletal. Det betyder, at der bliver skabt ringe i vandet, så mindre virksomheder og leverandører kan blive mødt med en forventning om også at rapportere på ESG-nøgletal.

  Derfor sætter vi fokus på, hvad den nye EU-lovgivning kommer til at betyde for dig og din virksomhed til et fyraftensevent i samarbejde med Nordea og Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande.

  Program
  • Check in og velkommen til Bæredygtig Herning
  • Oplæg fra Hans Gregersen, Chief Analyst, Business Banking - Corporate Advisory hos Nordea: om EU-taksonomien, hvad man kan gøre som virksomhed og hvor langt den finansielle sektor er nået på den grønne dagsorden
  • Oplæg fra Mette Thygesen, Brand Manager, ALPI
  • Vidensdeling og sparring på jeres konkrete spørgsmål
  • Afslutning af Rasmus Norup, Direktør Erhvervsrådet Herning Ikast-Brande
  • Netværk og tak for i dag
  Hvad er ESG?
  ESG står for Environment (miljø), Social (sociale forhold) og Governance (god selskabsledelse). Rapportering på ESG-nøgletal bliver nu obligatorisk for en række danske virksomheder. Med den nye EU-taksonomi bliver rapporteringen samtidig formaliseret, så det sikres, at tal fra forskellige virksomheder kan sammenlignes, og at den enkelte virksomhed over tid lettere kan evaluere på egne indsatser.

  Om oplæsholderne
  Mette E. Thygesen, Brand Manager hos speditionsfirmaet ALPI med ansvar for ESG. Mette har arbejdet med CSR, bæredygtighed, marketing og strategisk kommunikation i mange år.